Elbiler

Über-konkurrent Lyft tilbyder selvkørende biler til Las Vegas messe

CES er verdens største messe om teknologi og forbrugerelektronik - så det er et naturligt sted for Lyft at teste selvkørende biler.

Når CES i løbet af næste uge slår dørene op er det ikke kun verdens største messe om forbrugerelektronik – det er også verdens største messe om selvkørende og elektriske biler. Og det vil gæsterne på messen få at mærke, for kørselstjenesten Lyft, der er en konkurrent til Über, er klar til at tilbyde gæsterne på messen at blive transporteret rundt i selvkørende biler fra d. 9. til d. 12 januar.

Kun prædefinerede ruter

Selv om Lyft og deres samarbejdspartner i det selvkørende eventyr Aptiv er ganske sikre på at den selvkørende teknologi vil fungere, har de alligevel valgt at bilerne ikke blot kan køre messegæsterne rundt i hele byen på tilfældige strækninger – i stedet vil man kunne hoppe om bord i bilerne ude ved messens parkering og så komme rundt til nogen af de mest brugte destinationer og hoteller i byen.

Stadig “rigtig” chauffør bag rattet

Udover computeren der styrer bilen rundt i Vegas vil der også være en “rigtig” chauffør med – bare sådan for en sikkerheds skyld, hævder Lyft. Og derudover i øvrigt også en guide der vil fortælle messegæsten om teknologien bag. I denne omgang kan man altså ikke tale om at Lyft er ude på at spare chaufførererne væk. Men mon ikke det er planen på sigt?

iNPUT er i Las Vegas i næste uge – hold øje med hjemmesiden og vores Facebook side hvis du vil have alle de fedeste technyheder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.