Pixel
Transport

Über-konkurrent Lyft tilbyder selvkørende biler til Las Vegas messe

CES er verdens største messe om teknologi og forbrugerelektronik - så det er et naturligt sted for Lyft at teste selvkørende biler.

Når CES i løbet af næste uge slår dørene op er det ikke kun verdens største messe om forbrugerelektronik – det er også verdens største messe om selvkørende og elektriske biler. Og det vil gæsterne på messen få at mærke, for kørselstjenesten Lyft, der er en konkurrent til Über, er klar til at tilbyde gæsterne på messen at blive transporteret rundt i selvkørende biler fra d. 9. til d. 12 januar.

Kun prædefinerede ruter

Selv om Lyft og deres samarbejdspartner i det selvkørende eventyr Aptiv er ganske sikre på at den selvkørende teknologi vil fungere, har de alligevel valgt at bilerne ikke blot kan køre messegæsterne rundt i hele byen på tilfældige strækninger – i stedet vil man kunne hoppe om bord i bilerne ude ved messens parkering og så komme rundt til nogen af de mest brugte destinationer og hoteller i byen.

Stadig “rigtig” chauffør bag rattet

Udover computeren der styrer bilen rundt i Vegas vil der også være en “rigtig” chauffør med – bare sådan for en sikkerheds skyld, hævder Lyft. Og derudover i øvrigt også en guide der vil fortælle messegæsten om teknologien bag. I denne omgang kan man altså ikke tale om at Lyft er ude på at spare chaufførererne væk. Men mon ikke det er planen på sigt?

iNPUT er i Las Vegas i næste uge – hold øje med hjemmesiden og vores Facebook side hvis du vil have alle de fedeste technyheder.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.