fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

Ved midnat fik hele verden adgang til Windows 11

I takt med at kalenderen verden over skiftede fra den 4. til den 5. oktober, kunne det nye Windows 11 hentes og tages i brug.

Windows 11 er landet og alle og enhver kan hente det nu. Microsoft seneste operativsystem blev frigivet ved midnatstid og er en gratis opgradering til alle kvalificerede Windows 10 pc’er, ligesom det vil være at finde på nye pc’er med Windows 11, der kan købes fra i dag.

Ifølge Microsoft er 11’eren den mest sikre version af det populære styresystem. Der er eksempelvis indbyggede sikkerhedsteknologier i alt lige fra chip til cloud og kommer desuden med et Zero Trust-operativsystem, der beskytter data og adgang på tværs af enheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over at Windows 11 er den mest sikre version af Windows til dato, er styresystemet også det mest inkluderende i sit design, fortæller Microsoft. Således er operativsystemet bygget med og til mennesker med handicap – og med tilgængelighed og hjælpeteknologier til at understøtte på tværs af udfordringer.

Det nye styresystem er også godt nyt for gamere, der får adgang til et styresystem skabt med den nyeste spilteknologi, der giver den bedste spilleoplevelse med fascinerende grafik i HFR (High Frame Rate), kortere indlæsningstid og en flottere farveoplevelse. Desuden understøtter styresystemet det bedste pc-gamingtilbehør, og med et abonnement på Xbox Game Pass til pc er der adgang til mere end 100 højkvalitetsspil, hvor nye spil hele tiden tilføjes. Xbox-app’en er desuden direkte indbygget i styresystemet.

Sådan får du Windows 11:

  • Køb en ny pc med Windows 11.
  • Køb en pc med Windows 10, der er kvalificeret til en gratis opgradering.
  • Brug PC Health Check-appen til at tjekke, om din nuværende Windows 10-computer er kvalificeret til den gratis opgradering.
  • Læs mere om tilgangen bag Windows 11-udrulningen her.

Microsoft præsenterede sit nye operativsystem første gang i juni måned. I den forbindelse lavede vi en oversigt over de syv vigtigste nyheder, som du kan læse her.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button