×
GamingTophistorie

PlayStation VR2: Pris og lancering afsløret

Sony har endelig udmeldt pris og lancering for det kommende PlayStation VR2 headset. Vi kan allerede afsløre, at det ikke bliver en billig omgang.

I et nyt blogindlæg på PlayStation Blog, har Sony løftet sløret for prisen på PS VR2 headsettet, samt lanceringsdatoen.

PS VR2 får en vejledende pris på 599 euro, hvilket er dyrere end PS5. Den officielle danske pris er ikke blevet udmeldt endnu.

Markant opgradering

PS VR2 bliver en markant opgradering over det originale PS VR headset til PS4, hvis vi ser på specifikationerne.

VR headsettet har en OLED skærm med en opløsning på 4000 x 2040 (2000 x 2040 per øje), med opdateringsfrekvens på op til 120 Hz.
Til sammenligning har første generation PS VR en opløsning på 960 x 1080 per øje, så der er tale om cirka en fordobling af antallet af pixels.

PS VR2 byder også på flere nye features såsom VR Mode og Cinematic Mode, See-Through View, samt Customized Play Area.

Læs mere om funktionerne her: PlayStation VR2: Nye funktioner afsløret

Lanceres i februar 2023

PlayStation VR2 lanceres den 22. februar 2023 og der åbnes for forudbestilling allerede om et par uger, den 15. november.

VR headsettet kommer også i et bundle med spillet Horizon Call of Mountain. En opladningsstation til controllerne kan købes for 50 euro.


Læs også: Rygte: Samsung Galaxy S23-serien bliver lanceret i januar 2023

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.