GamingTophistorie

2 x Xbox til Danmark 10. november

Danmark er blandt de 12 lande, der får adgang til både Xbox Series X og Series S, samt til Xbox All Access med to års gaming inkluderet.

Danmark er havnet øverst i Xbox-bunken denne gang. Microsoft fortæller i et blogindlæg, at de to nye Xbox-konsoller begge kommer i danske butikker med det samme den 10.november – samt at vi derudover bliver et af de bare 12 lande, der får mulighed for at udnytte Xbox All Access.

Med dagens udmelding har Microsoft lagt alle kort på bordet. Der kommer to konsoller, nemlig topmodellen Xbox Series X med optisk drev og ‘økonomimodellen’ Xbox Series S der er afhængig af en netforbindelse, når der skal hentes spiltitler. Priserne bliver på henholdsvis 499 og 299 dollars.

Der er endnu ikke nogen officiel dansk pris på konsollerne, men med dansk moms ligner det, at topmodellen vil komme på hylderne til 3.999 kroner mens Series S vil kunne købes for 2.500 kroner.

Inkluderet i den pris er to-årigt medlemsskab af Xbox All Access, der ikke alene giver adgang til Xbox Game Pass Ultimate, men også et medlemsskab af EA Play, der gør det muligt at spille 60 af EA’s største spiltitler.

Konsollerne kommer som nævnt i butikkerne den 10. november, men forudbestillingerne kan foretages allerede den 22. september. Herhjemme er det Elgiganten, der har fået forhandlingen af Xbox All Access, fortæller Microsoft.

Så mangler vi bare, at Sony disker op med pris og lanceringsdato på konkurrenter PlayStation 5.

Herunder specifikationerne på de to nye Xbox Series X og S-konsoller:

Xbox Series X

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.