GamingTophistorie

The Mandalorian Xbox-controlleren er perfekt til dusørjægere

Gør klar til sæson to af The Mandalorian. Designet som en mandalorisk rustning, med magnetisk opladning, længere rækkevidde og ond prislap.

“Perfekt til dusørjægere” fortæller Microsoft om sin nye Xbox-controller, der er inspireret af Disney+ serien The Mandalorian. Og det kan der være noget om; man skal i hvert fald have fanget en stor fisk, for at kunne smide den 1.400 kroner på disken, som controlleren koster.

Controlleren er, naturligvis, blevet lanceret på et strategisk rigtigt tidpunkt, idet anden sæson af The Mandalorian får premiere om bare tre dage, nemlig på fredag den 30. oktober. Den kan dog først købes den 31. december.

For den eksorbitante pris får man til gengæld også en ret lækker controller. Ud over at den er klædt i en rustning af mandalorisk stål (læs: farvet plastik der ligner), har den et teksturbelagt greb, brugerdefineret knaptilknytning og op til dobbelt så lang trådløs rækkevidde som de ordinære Xbox-controllere.

The Mandalorian

Controlleren leveres desuden med en magnetisk oplader, der gør det muligt at spille videre, samtidig med du oplader controlleren. Det er dimsen til højre på billeder herover. Bagsiden af controlleren er i øvrigt prydet af selveste Baby Yoda. Naturligvis.

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Xbox-controlleren er kompatibel med både den nuværende Xbox One-konsol samt de kommende Xbox Series X og Series S konsoller (såvel som pc’er og mobiltelefoner). Vil du læse mere – eller lægge en forudbestilling – kan du besøge Microsofts hjemmeside.

The Mandalorian

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.