Features

21 af de bedste spil til iPhone og iPad

Vi har voteret på redaktionen og udvalgt en bunke af de bedste spil til iPhone og iPad. Her er 21 titler, der kan underholde dig mens du venter på bussen.

EVENTYRSPIL

Love You to Bits


Love You To Bits er et af den slags spil, hvor alt går op i en højere enhed. Grafikken er fremragende, musikken passer, historien er sød og gameplayet er så tilpas ikke-avanceret, at man kan spille det i tre-fem minutter og lægge det fra sig igen. Og så er det naturligvis godt! Spillet er et klassisk peg-og-klik adventurespil, gentænkt til mobile skærme. Du spiller rollen som Kosmo, en sød lille rumpilot, der er voldsomt forelsket i robotveninden Nova. Under et angreb på rumskibet bliver Nova skilt ad i atomer og spredt over hele galaksen. Opgaven er nu at samle alle delene – og samtidig samle diverse genstande, der også forsvandt under angrebet, så Kosmo kan genskabe Nova komplet med minder. Læs hele vores anmeldelse af Love You To Bits her. Hent i App Store (35 kr.)

 

Monument Valley 2


Monument Valley var et af den slags spil der gav en wow-fornemmelse. Lækker grafik, en god blanding af simple og svære går – og så en helt fantastisk afslappet stemning. Grafikken og gåderne er inspireret af kunstneren M.C. Escher og kræver at man vender og drejer sit synsfelt, så gangbroer og døre pludselig passer sammen i et 3D-univers. Meget intelligent skruet sammen. Etteren blev en øjeblikkelig klassiker og toeren her er mere af det samme. Hvad kan gå galt? Hent spillet i App Store (45 kr.)

 

HOVEDBRUD (puzzle)

Star Wars Puzzle Droids


Du behøver ikke være pjattet med Star Wars for at spille Puzzle Droids. Men det hjælper. Måske. Spillet er i virkeligheden et ret klassiske tre-på-stribe-spil, pakket ind i Star Wars og med et par ekstra features, der gør det til helt sit eget. Hent i App Store (Gratis – med tilkøb)

 

Limbo


Nej, det er ikke kun fordi vi er patriotiske, at Limbo er røget på listen. Danske Playdead Studios har med Limbo lavet et af de allermest stemningsfulde spil – overhovedet. Og har du endnu ikke stiftet bekendtskab med det efterhånden fire år gamle spil, har du en virkelig god oplevelse i vente. Limbo er et 2D-spil med en lille navnløs dreng, der bevæger sig rundt i en sort-hvid verden. Gameplayet går ud på, at drengen leder efter sin forsvundne søster og undervejs udsættes for en lang række fælder og svære udfordringer. Hent i App Store (35 kr.)

 

Euclidean Lands


Dette puzzle-spil låner kraftigt fra Monument Vallays minimalistiske isometriske spilplatform. Målet er at bevæge sig rundt i 40 små verdener, der hænger frit i rummet, og knivstikke fjender. At nå hen til fjenden er det egentlige spil, da de kan gemme sig på alle overflader. I starten er verdenerne små og overskulelige, ligesom fjenderne er statiske, men senere i spillet bliver det noget mere udfordrende. Hent spillet i App Store (39 kr.)

 

Evergarden


Her er endnu et spil, hvor grafik, lyd og stemning går op i en højere enhed. Og selv om Evergarden umiddelbart virker simpelt, så er der en enorm dybde i spillet. I starten skal man så blomsterfrø på hexagonale plader, men spillet udvider sig langsomt – og du kan få ekstra point ved at matche din ven Fens yndlingsmønstre. Hent i App Store (45 kr.)

 

Direkte links:

Actionspil & Arkadespil / Eventyrspil & Hovedbrud / Platformsspil & Racerspil /
Sportsspil / Strategispil

Tidligere side 1 2 3 4 5Næste side
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.