fbpx

 

 

 

 

Features

21 af de bedste spil til iPhone og iPad

Vi har voteret på redaktionen og udvalgt en bunke af de bedste spil til iPhone og iPad. Her er 21 titler, der kan underholde dig mens du venter på bussen.

 

PLATFORMSSPIL

Oddmar


Nej, det er ikke fordi spillet handler om en viking, der har fået kræfter via en magisk svamp, det ER virkelig sjovt. Oddmar skal ud og lede efter sin stamme, som er forsvundet – og finde ud af hvorfor samtidig. Som andre platformspil handler det om at nedkæmpe fjender og samle bling, men Oddmar bryder formularen med en helt utrolig lækker grafik, tegnefilmslignende animationer, masser af hemmelige baner og udfordringer der gør spillet værd at gentage. Hent spillet i App Store (45 kr.)

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

Suzy Cube


Langt de fleste platformspil er todimensionelle, men Suzy Cube er anderledes. Ligesom Super Mario 3D Land skifter spillet ofte kameravinkel, hvilket gør spillet mere visuelt interessant (og mere forvirrende, red.). Styringen er stram og god, så du ikke kan bebrejde kameraet, når dine tommefingre fumler. Hent spillet i App Store (35 kr.)

 

RACERSPIL

Grid Autosport


Der er forlængst gået inflation i begrebet “konsolkvalitet”, men Grid Autosport er simpelthen en komplet udgave af Codemasters kæmpehit presset ned i din iPhone eller iPad. Det betyder at du får 100 biler, 100 baner og et væld af indstillingsmuligheder til dine køretøjer, så de kan tilpasses din kørestil. Der er masser af dybde, fantastisk grafik og udmærket styring – og selvom prisen er høj, så er det en engangsbeløb. Ingen ekstra tilkøb hen ad vejen. Det kan vi lide. Hent spillet i App Store (89 kr.)

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Need For Speed Most Wanted


Selv om Most Wanted-inkarnationnen af Need For Speed-serien har efterhånden seks år på bagen, så er det bare stadig et fantastisk spil. Det skyldes ikke mindst variationen og de krævende baner. En af vores favoritter. Hent spillet i App Store (45 kr.)

 

Direkte links:

Actionspil & Arkadespil / Eventyrspil & Hovedbrud / Platformsspil & Racerspil /
Sportsspil / Strategispil

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+
Tidligere side 1 2 3 4 5Næste side
Back to top button