Features

21 af de bedste spil til iPhone og iPad

Vi har voteret på redaktionen og udvalgt en bunke af de bedste spil til iPhone og iPad. Her er 21 titler, der kan underholde dig mens du venter på bussen.

SPORTSSPIL

Motorsport Manager Mobile 3


Bevares, fodboldmanager-spil er sjove, men hvad med at kaste dig over Formal 1 i stedet? Her får du mulighed for at bygge dit helt eget motorsportshold op fra bunden. Du skal tage dig af både kørere, sponsorer, bygninger, udvikling og økonomi, inden du kan sende dine folk på banerne i weekenden. Hent spillet i App Store (35 kr.)

 

Football Manager Mobile 2018


SEGAs hæderkronede Football Manager-spil fås naturligvis også i en mobil udgave – og kan du leve med at der ikke er Skandinaviske turneringer i denne udgave, så kan det stort set det samme som desktop-udgaven. Der er over 21.000 spillere og 17 lande i databasen, så det bure være muligt at finde uge præcis den spiller, der kan forstærke dit hold. Hent i App Store (75 kr.)

 

Super Stickman Golf 3


Lige som Angry Birds kan Super Stickman Golf 3 føres genetisk tilbage til Apple II Artilleri-spillet, men Stickman Golf er noget sjovere end at skyde fugle afsted. Her skal du skyde golfbolde rundt i gigantiske skove, rumstationer uden tyngdekraft og sære slotte med underlige laserstråler fra væggene. Det er sjovt at spille alene, men SSG3 kommer virkelig til sin ret i multiplayer-mode. Hent spillet i App Store (gratis – med tilkøb).

 

Direkte links:

Actionspil & Arkadespil / Eventyrspil & Hovedbrud / Platformsspil & Racerspil /
Sportsspil / Strategispil

Tidligere side 1 2 3 4 5Næste side
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.