fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

Apple forærer ‘gratis’ AirPods til studerende

Elever og studerende, som køber deres Mac eller iPad gennem Apples Uddannelsesbutik, kan få et par af de populære AirPods gratis med i købet.

For de fleste er eksamenerne lige overstået og sommerferien knapt begyndt, men hos Apple forbereder de sig traditionen tro allerede på det nye skoleår. Apple har i årevis sigtet efter netop de studerende – og i år har de kastet en bonus oven i de traditionelle rabatter til elever og studerende.

Fra 9. juli og frem til 29 oktober kan elever og studerende, som køber deres Mac eller iPad gennem Apples Uddannelsesbutik, nemlig få et par af de populære AirPods gratis med i købet. Det er endda muligt at opgradere til et sæt AirPods Pro, hvis man kaster lidt ekstra mønt efter dem, fortæller Apple.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover er der, sædvanen tro, masser af særlige studierabatter på eksempelvis Apple Pencil og keyboards, rabat på AppleCare, samt Apple Music og Apple TV+.

Desuden har Apple skabt en ny Quick Guides for Learning with Apple. som kan hjælpe skoleelever og deres forældre til at få mest muligt ud af deres Mac og iPad. Guiderne indeholder fem tips hver om at organisere sine devices bedst muligt, styre ens skærmtid og fortælle en god historie.

Apple har også etableret et website som støtter undervisere, forældre og elever når det kommer til distanceundervisning. Sitet er også på dansk og findes her: Læring hjemmefra

Apple har i årevis haft et specielt godt øje til studerende og har endda flere gange afholdt specielle events med fokus på uddannelse. Senest Let’s Take A Field Trip i marts 2018, hvor den sjette generation af iPad’en blev lanceret.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button