×
Gadgets

Apple Watch er IKKE på vej til Danmark – endnu!

Danske Apple fans blev i første omgang snydt for Apple Watch, der blev lanceret i USA og en række andre lande for nogle måneder siden. Men nu ser det desværre ud til, at Apple endnu engang springer over Danmark i anden runde af lanceringer. I stedet kommer uret nu til Mexico, Italien, Singapore, Syd Korea, Spanien, Schweitz og og Taiwan. Det sker d. 26 juni – i øvrigt samtidig med, at købere også vil kunne købe urene i Apples egne butikker i de lande, hvor det altså er tilgængeligt.

Det er første gang i de seneste år, at de nordiske lande ikke har været med i anden runde af udrulningen, og det tyder meget på, at Apple stadig har problemer med at producere ure nok.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.