ElbilerTophistorie

Bill og Teds uovertrufne Porsche Taycan-eventyr

Porsche har udstyret Keanu Reeves og Alex Winter fra filmen Bill og Teds Uovertrufne Eventyr med hver sin Porsche Taycan. Se filmen her.

Ja, det er en skamløs reklame for Porsche Taycan vi her bringer. Men den er altså også svært underholdende på sådan en søndag – og så længe man lige husker på, at det er tyskernes marketingfolk, der står bag løjerne, går det nok. De har nemlig fået den fine ide at give Keanu Reeves og Alex Winter – makkerparret fra filmen Bill & Teds Excellent Adventure – hver sin Porsche Taycan Turbo og filmet seancen.

Præmissen i videoen er, at de to skuespillere skal se, hvor meget sjov og hvor meget rækkevidde, de kan klemme ud af en enkelt opladning. Og det er en hel del, ser det ud til.

Reeves og Winter kører bilerne på de californiske veje frem til Porsche Experience Center i Los Angeles, hvor de får lov at udføre en seriøs omgang driftig i den elektriske kraftkarl. Taycan har fået kritik for, at den er svært sulten efter batteri og Porsche har åbenbart brug for at vise, at den alligevel er en pænt sjov bil.

Hverken Keanu Reeves eller Alex Winter er nybegyndere ud i Porsche. Reeves fortæller, at han selv har ejet en 911’er mens Winters første Porsche-tur foregik i en Targa, som han omtaler som “absolut fantastisk”. Men ingen af dem var forberedt på Taycan-oplevelsen og der flyver ord som “vanvittigt” og “vanedannende” mellem marketings-superlativerne.

Filmen varer små otte minutter og man skal være temmelig uimodtagelig for salgsgas, hvis man ikke efterfølgende har lyst til at gentage Bill og Teds eventyr med egen fod på pedalen.

Reeves og Winter er blot de seneste i rækken af kendte skuespillere, der er hyret ind til at gøre reklame for elbiler. I sommeren 2019 gik selveste Arnold Schwarzenegger undercover for at sælge elbiler, og i starten af februar gik komikeren Will Ferrell efter Norges elbils-trone i en reklame fra General Motors.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.