ElbilerTophistorie

BMW sælger sædevarme på abonnement

BMW er gået all-in på mikrobetalinger. Varme i sædet og ratvarme sælges nu på abonnement fra 70 kroner om måneden.

Abonnementstjenester er som bekendt det helt store og bilproducenterne vil også være med. Således har både Volkswagen og Volvo leget med tanken om tjenester på abonnement. Men BMW har nu ført tanken ud i livet. I flere lande har de indført sædevarme på abonnement, skriver The Verge.

Herhjemme er det endnu ikke muligt, men vi danskere kan til gengæld bestille ratvarme til bimmeren formedelst 70 kroner om måneden. Eller 700 kroner om året. Man kan også vælge at betale 1.700 kroner en gang for alle, så kan du varme hænder lige så længe, du har bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er BMW-tjenesten Connected Drive, der formidler tjenesterne. Her kan man også tilkøbe større ting, såsom serviceaftaler og køreassistentfunktioner.

Eksempelvis kan man tegne abonnement på Driving Assist Plus, der koster 300 kroner om måneden. BMW beskriver ydelsen således:

“Bringer dig mere afslappet frem til din destination. Den sørger automatisk for at holde afstand til den forankørende bil, og Driving Assistant Plus sørger også for at holde den ønskede hastighed og samt vognbane”.

Af andre muligheder i den danske afdeling af Connected Drive er BMW Drive Recorder (50 kr. om måneden) og fjernlysassistent (fra 67 kr./mnd.).

iNPUT ville gerne have spurgt den danske pressechef hos BMW om der også kommer sædevarme på abonnement herhjemme. Men BMW er ferieramt indtil 1. august.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvad tænker du? Er udvidet funktonalitet på abonnement en god ide? Giv din mening til kende i kommentarfeltet nedenfor …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.