×
DRTVTophistorie

DRTV forsvinder fra PlayStation-konsoller

Lave brugertal får DR til at fjerne DRTV app'en fra PlayStation-platformen. Den forsvinder ved udgangen af august måned.

DR har valgt at udfase DRTV app’en fra PlayStation-platformen. Det skyldes lave brugertal, fortæller Mediawatch. App’en forsvinder fra både PS3, PS4 og den seneste PS5-konsol, så er du en af de få, der bruger konsollen til at se DRTV, må du lede efter en anden løsning.

Det er nemlig bare en halv procent af seerne, der streamer via PlayStation, oplyser DR til mediet.

– DR prioriterer sine investeringer, der hvor brugerne er. Hvis alle platforme skulle understøttes, ville det blive uforholdsmæssigt dyrt at drive DR’s digitale produkter, siger DR til MediaWatch.

De fortæller samtidig, at de fremover vil evaluere de forskellige platforme hver tredje måned. Benyttes en platform af mindre end 3 procent af seerne, vil den blive lukket ned. Simpelthen fordi det ikke økonomiske kan svare sig at holde platformen ved lige.

PlayStation app’en vil blive lukket ned ved udgangen af august – altså i disse dage. Fremover vil DRTV kunne ses via Apple TV, Google TV, Android TV, browser, apps til iOS og Android-enheder samt udvalgte smart tv-modeller.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.