ElbilerTophistorie

Fisker: 35.000 kroners Ocean One-forudbestillinger er udsolgt

Henrik Fisker melder udsolgt af Ocean One.

Det vakte en del opsigt, da Henrik Fisker i juli måned bad kunderne om et forskud på 35.000 kroner for Ocean One. Men det har åbenbart ikke været et problem at få pengene ind. I hvert fald melder selskabet nu ud, at alle 5.000 Ocean One-forudbestillinger er udsolgt.

“Vi er glade for at kunne meddele, at de 5.000 limited edition Fisker Ocean One forudbestillingsenheder er helt udsolgt,” sagde administrerende direktør Henrik Fisker i en erklæring i forbindelse med selskabets kvartalsregnskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her kunne han samtidig fortælle, at de nu har i alt 56.000 reservationer på Fisker Ocean. Det er en stigning på 11.000 reservationer siden han sidst offentliggjorde tal i maj måned.

Fisker Ocean er planlagt til at gå i produktion i november måned. Her vil kunderne også kunne begynde at omdanne reservationer til forudbestillinger. Men kun på Ocean Extreme-varianten. Først i 2023 vil man kunne forudbestille Ultra og Sport-udgaverne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.