×
ElbilerTophistorie

Fisker Ocean er blevet 78.000 kroner billigere

Fisker har barberet 78.000 kroner af prisen for sin Fisker Ocean Extreme-variant. Til gengæld stiger de billigste varianter snart i pris.

Fisker Inc. meddeler i en pressemeddelelse, at de har sænket prisen på Fisker Ocean Extreme-varianten med 77.912 kroner. Fra 606.912 til 529.000 kroner. Kunder, der allerede har bestilt eller købt en Extreme i Danmark, vil modtage en prisjustering eller kompensation på besparelsen, loves det.

– Det er vigtigt, at Fisker reagerer på konkurrenceforholdene på det hurtigt voksende marked for elbiler,” siger bestyrelsesformand og administrerende direktør Henrik Fisker.

De to billigste udstyrsvarianter vil derimod stige i pris. Fra den 6. november vil Ocean Sport koste 349.000 kroner, en stigning på 20.000 kroner. Ocean Ultra vil stige med 5.719 kroner til 455.000 kroner.

Fisker Ocean Extreme er bestykket med en NMC-baseret 113 kWh-batteripakke (106 kWh netto), der giver bilen en WLTP-rækkevidde på op til 707 kilometer. Ultra har, med samme batterikemi, en rækkevidde på op til 690 WLTP-kilometer.

Den mindste variant, Ocean Sport, er derimod bestykket med et billigere LFP-batteri, der giver en WLTP-rækkevidde på op til 465 kilometer. Det er samme type batteri, der sidder i bl.a. Teslas mindste modeller.

Trods prisnedsættelsen forventer Henrik Fisker ikke, at Fisker Ocean Extreme bliver storsælgeren:

– Vi forventer, at Sport- og Ultra-modellerne bliver de mest solgte fra og med 2024, siger Henrik Fisker.

Ifølge Bilstatistik.dk var der ved udgangen af september registreret 206 eksemplarer af Fisker Ocean herhjemme.

Læs også: Fisker Pear udsat til 2025.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.