TeknologiTophistorie

iOS 15 lander på mandag

Din iPhone får nye funktioner, når iOS 15 officielt lanceres på mandag den 20. september, sammen med opdateringer til iPad og Apple Watch.

Det var ikke noget, Apple slog stort op under tirsdagens præsentation af iPhone 13, iPad mini og Apple Watch Series 7, men det nye udgave af styresystemerne frigives mandag den 20, september. iOS 15 blev vist frem første gang under Apples udviklerkonference i juni måned og har siden været tilgængelig i adskillige beta-udgaver.

Selv om Apple har måttet udskyde et par af de bærende funktioner, er der stadig rigeligt med nyheder i både iOS 15 og iPadOS 15. Eksempelvis en ny Fokus-modus, der tilpasser enhederne til specifikke tider på døgnet. For eksempel kan man vælge kun at modtage privatopkald efter klokken 17.

FaceTime har også gennemgået en ordentlig forvandling og kan nu bruges sammen med Android-telefoner og Windows-computere. Safari-browseren er også blevet redesignet.

Til gengæld må vi vente til SharePlay-funktionen til senere. Den var med i de første beta-udgaver, men blev fjernet. Funktionen, der gør det muligt at dele film, musik og skærm med vennerne, vil i stedet blive tilgængelig med en senere opdatering af styresystemet, lover Apple.

Du kan læse mere om de nye iPhone-funktioner her: iOS 15: Her er de 5 vigtigste nyheder. Vi har også lavet en oversigt over nyhederne i tvOS (til Apple TV) og watchOS. Den kan du læse her: Her er nyhederne til Apple Watch og Apple TV.

Både iOS 15, iPadOS 15 og watchOS 8 bliver gratis opdateringer og kan hentes via Indstillinger –> Generelt –> Softwareopdateringer, når de bliver klar.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.