×
Konkurrence

Julekalender dag 10: Vind Niko Trådløs lysdæmper til Philips Hue

I dagens konkurrence har du mulighed for at vinde to styk Niko Trådløs lysdæmper til Philips Hue, der passer til danske kontakter.

I dag trækker vi lod om to styk Niko Trådløs lysdæmper til Philips Hue. Lysdæmperen er lavet, så den passer i danske kontaktrammer. Da lysdæmperen er et officielt Friends Of Hue-produkt, kan den nemt programmeres direkte via Hue-app’en*.

Ud over at tænde og slukke for Philips Hue kan kontakten også aktivere forprogrammerede scener eller dæmpe lyset med et enkelt tryk på en tast.

Kontakten anvender kinetisk energi, som genereres når der trykkes på kontakten. Det betyder, at den ikke har behov for et batteri, der kan risikere at løbe tør for strøm.

* Philips Hue Bridge version 2 er påkrævet og ikke inkluderet.

 

Konkurrencen

Konkurrencen er slut – vinderen af dagens låge er, tadaa:

Line Ottesen

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.