fbpx

 

 

 

 

Konkurrence

Julekalender dag 21: Vind Feiyutech Vimble 2S

I dag har du mulighed for at vinde en Feiyutech Vimble 2S – en stabliliserende gimbal til mobiltelefon, der kan forlænges med op til 18 centimeter.

Dagens låge gemmer på Feiyutech Vimble 2S – en avanceret stabiliserende gimbal til mobiltelefonen. Vimble 2S dublerer også som selfie-stang, for håndtaget kan forlænges med hele 18 centimeter. Perfekt til selfies og gruppefotos, hvor alle skal med.

Feiyutech Vimble 2S understøtter det indbyggede kamera i både iOS og Android-enheder; via knapperne på selve håndtaget kan Vimble 2S aktivere både video og foto-mode på telefonerne. Betjeningsknapperne gør det også muligt at pege kameraet mod et hvilket som helst motiv – der er fuld 360 graders bevægelsesfrihed.

Feiyutech Vimble 2S har både Face Tracking og Object Tracking, så dit motiv altid bliver i billedet. Og du kan lave de vildeste Timelapse- og Trail timelapse-videoer med den medfølgende app.

Det indbyggede genopladelige batteri har en levetid på op til 12 timer og kan nemt genoplades via microUSB.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Konkurrencen

Konkurrencen er slut – vinderen af dagens låge er, tadaa:

Hjalgrim Samuelsen

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Back to top button