Konkurrence

Julekalender dag 12: Vind Samsung Galaxy Buds

I dag har du mulighed for at vinde et sæt komplet trådløse hovedtelefoner, nemlig Samsung Galaxy Buds, i dagens julekalender.

Glem alt om forstyrrende baggrundsstøj. I dag har du mulighed for at vinde et sæt Samsung Galaxy Budskomplet trådløse hovedtefoner. Næste-generations adaptive dobbeltmikrofon mindsker brus og larm fra omgivelserne. Høretelefonerne registrerer dit lydmiljø og skifter mellem den indvendige og den udvendige mikrofon for at optimere lyden i dine samtaler.

Med Galaxy Buds kan du hurtigt skifte lyttetilstand, hvis du vil høre, hvad der foregår omkring dig. Så slipper du for at gå glip af noget vigtigt – uden at tage dine høretelefoner af.

Gå fra enhed til enhed og rum til rum uden at miste forbindelsen. Høretelefonerne kan parres og skifte mellem dine forskellige Galaxy-enheder, så du ikke går glip af den mindste lyd.

Galaxy Buds er udstyret med supereffektive mikrobatterier, som giver dig op til 6 timers lyttetid på én opladning. Når de trænger til at blive ladet op, kan du udnytte trådløs batterideling via en kompatibel Galaxy-enhed.

  • 6 timers batteritid
  • Trådløs opladning samt mulighed for at lade trådløst via Galaxy S10
  • Passer til Android og iOS

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Konkurrencen

Konkurrencen er slut – vinderen af dagens låge er, tadaa:

Michael Just

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.