Konkurrence

Julekalender dag 19: Vind Alogic Ultra USB-C Dock

I dagens konkurrence kan du vinde Alogic Ultra USB-C Dock – en avanceret dock til din iPad Pro, Macbook Pro eller anden USB-C enhed.

Forøg funktionaliteten på din iPad Pro / Macbook Pro / Air eller enhver anden USB-C-aktiveret enhed med Alogic Ultra USB-C Dock. Docken giver dig fuld adgang til nogle af de mest populære perifere porte til hjemmet, på kontoret eller på farten. En 4K HDMI (30Hz) udgang giver skarp opløsning, når du opretter forbindelse til en ekstern skærm. USB-A med USB 3.0, der understøtter op til 5 Gbps dataoverførselshastighed, USB-C med strømforsyning (60W) med lyd og et 3,5 mm jackstik. 

Alogic Ultra USB-C Dock er fremstillet af aluminium og belagt med blød gummi. Den er holdbar og ridsefri og kan tilsluttes og bruges uden behov for software eller drivere.

 

Konkurrencen

Konkurrencen er slut – vinderen af dagens låge er, tadaa:

Dennis Veilgaard

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.