×
Konkurrence

Julekalender: Vind Sensibo Sky

[20. december] Sensibo Sky er den ultimative enhed til at styre dit klimaanlæg og varmepumpe og gøre begge dele intelligente.

Hvis du vil have alle fordelene ved et intelligent klimanlæg, uden at udskifte det velfungerende “dumme” anlæg, er dagens præmie en oplagt løsning. Sensibo Sky tilføjer nemlig mulighed for avanceret styring af klimaanlæg og varmepumper via mobiltelefonen – og gør det endda muligt at stemmestyre via Google Assistant eller Alexa.

Sensibo Air kan bruges med alle klimanlæg, der har fjernbetjening – den bruger nemlig den infrarøde forbindelse.

Sensibo-app’en er kompatibel med Android eller iOS og er meget intuitiv og nem at bruge. Et hurtigt overblik giver data om temperatur og fugtighed, men du kan også oprette schedules, så temperaturen eksempelvis sænkes, når du er på arbejde. Eller når du forlader hjemmet. Du kan endda tjekke filterrengøringsplanen. Selvfølgelig vil den kun vise statistik for lokaler, hvor Sensibo Sky er installeret – men det er muligt at installere en Sensibo Sky for hvert anlæg, du har i huset.

Sensibo Sky har en omfattende åben API, der betyder, at den kan integreres med en stribe tjenester såsom Samsung SmartThings, HomeBridge (til HomeKit) og, naturligvis, IFTTT.

Du kan læse meget mere om den smarte enhed hos distributøren Vendora. Her finder du også svaret på dagens spørgsmål.

Dagens vinder …

Michael Ahm, Aulum – hjerteligt tillykke!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.