fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Microsoft xCloud åbnes for iPhone og iPad i dag

I dag får iPhone og iPads adgang til 100+ spiltitler i Microsofts xCloud gaming-tjeneste via en åben beta.

Microsoft gamingtjeneste xCloud åbnede for Android-brugere i september sidste år, mens iPhone og iPad-ejere blev holdt udenfor på grund af strenge regler i Apples App Store. Nu har Microsoft fundet en vej ind og i dag åbnes der for en public beta, der giver Apple-brugerne adgang til mere end 100+ spiltitler, fortæller Microsoft i et blogindlæg.

Vil du lege med, kræver det dog en invitation fra Microsoft – og de deles i øjeblikket kun ud til abonnenter på Xbox Game Pass Ultimate. Du kan se, om du er blevet inviteret indenfor på Xbox-hjemmesiden, som du finder her. Bemærk, at selvom du er Xbox Game Pass Ultimate-medlem, er det ikke en garanti for at få adgang til betaen. Microsoft skriver:

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Denne begrænsede beta kræver i øjeblikket invitation for eksisterende Xbox Game Pass Ultimate-medlemmer, så vi kan forbedre og levere den bedste cloudgaming. Hold dig opdateret om nye oplysninger om, hvornår vi udgiver denne funktion til alle Xbox Game Pass Ultimate-medlemmer.”

Apple blokerede i første omgang for xCloud, da de krævede, at hvert enkelt titel skulle godkendes individuelt til App Store. Det ville Microsoft ikke være med til. I stedet har Microsoft nu lavet det sådan, at xCloud beta’en kan til tilgås via en browser – Chrome, Edge eller Safari.

Omkring 50 af de nuværende titler fungerer sammen med touch-kontroller på skærmen, men vil man kunne spille samtlige titler, er en Bluetooth-kompatibel controller nødvendig.

Microsoft fortæller, at de vil fortsætte med at sende invitationer ud i den kommende tid – og vil åbne for xCloud for alle iOS-brugere i “de kommende måneder”.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button