×
GamingTophistorie

Microsoft xCloud åbnes for iPhone og iPad i dag

I dag får iPhone og iPads adgang til 100+ spiltitler i Microsofts xCloud gaming-tjeneste via en åben beta.

Microsoft gamingtjeneste xCloud åbnede for Android-brugere i september sidste år, mens iPhone og iPad-ejere blev holdt udenfor på grund af strenge regler i Apples App Store. Nu har Microsoft fundet en vej ind og i dag åbnes der for en public beta, der giver Apple-brugerne adgang til mere end 100+ spiltitler, fortæller Microsoft i et blogindlæg.

Vil du lege med, kræver det dog en invitation fra Microsoft – og de deles i øjeblikket kun ud til abonnenter på Xbox Game Pass Ultimate. Du kan se, om du er blevet inviteret indenfor på Xbox-hjemmesiden, som du finder her. Bemærk, at selvom du er Xbox Game Pass Ultimate-medlem, er det ikke en garanti for at få adgang til betaen. Microsoft skriver:

“Denne begrænsede beta kræver i øjeblikket invitation for eksisterende Xbox Game Pass Ultimate-medlemmer, så vi kan forbedre og levere den bedste cloudgaming. Hold dig opdateret om nye oplysninger om, hvornår vi udgiver denne funktion til alle Xbox Game Pass Ultimate-medlemmer.”

Apple blokerede i første omgang for xCloud, da de krævede, at hvert enkelt titel skulle godkendes individuelt til App Store. Det ville Microsoft ikke være med til. I stedet har Microsoft nu lavet det sådan, at xCloud beta’en kan til tilgås via en browser – Chrome, Edge eller Safari.

Omkring 50 af de nuværende titler fungerer sammen med touch-kontroller på skærmen, men vil man kunne spille samtlige titler, er en Bluetooth-kompatibel controller nødvendig.

Microsoft fortæller, at de vil fortsætte med at sende invitationer ud i den kommende tid – og vil åbne for xCloud for alle iOS-brugere i “de kommende måneder”.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.