×
ElbilerTophistorie

Musk giver os et smugkig på Tesla-fabrikken i Berlin

Tesla-fabrikken i Berlin bliver stor og får måske endda sit eget "rave room". Musk har været aktiv på Twitter igen og givet os et smugkig.

Der har været voldsomme problemer forbundet med Tesla-fabrikken udenfor Berlin, men nu ser det ud til, at byggeriet endelig kan fortsætte. Og onsdag gav Elon Musk sine 37 millioner Twitter-følgere et smugkig på, hvordan fabrikken – Gigafactoty 4 – kommer til at se ud.

Fabrikken, der ligger i Grünheide omkring 30 kilometer uden for Berlin, vil blive brugt til produktion af batterier, drivlinjer og køretøjer (Model 3 og Model Y). Hele fabriksområdet har et areal på 300 ha.

I vanlig overdådig Elon Musk-stil startede Tesla-bossen også en afstemning, om Tesla-fabrikken skal have sit eget rave cave. Sikkert en morsom hentydning til tyskernes forkærlighed for raves. Indtil videre har mere end 90 procent af følgerne stemt “ja”, men om Musk holder ord er usikkert. Han kunne godt finde på det …

Som navnet antyder bliver Berlin-fabrikken Teslas fjerde Gigafactory. Gigafactory 1 ligger i Nevada, USA, Gigafactory 2 i staten New York og Gigafactory 3 i Shanghai, Kina. Fabrikken i Berlin forventes at producere op mod en halv million biler – primært Model Y – om året og beskæftige 12.000 medarbejdere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.