×
GadgetsTophistorie

Nimbus elcyklen er klar til at komme på gaden

De første eksemplarer af Nimbus Legend elcyklen loves leveret til kunderne inden sensommeren.

Snart kan du, for første gang i mange, mange år, køre en spritny Nimbus på gaden. Det genopstandne mærke melder nemlig, at deres første elcykel, Nimbus Legend, er klar til levering i sensommeren. Til næste år følger også en elektrisk motorcykel.

Både elcyklen og den elektriske motorcykel bærer tydelige designmæssige kendetegn, der referer til den gamle Nimbus C-model fra 1934.

De eksemplarer, der leveres i sensommeren, er såkaldte First Editions, som produceres i farven korngul. Derudover er de monteret med et mærkat på bagskærmen, der viser et individuelt nummer mellem 1-250. De kan reserveres på selskabets hjemmeside.

Nimbus Legend

Nimbus Legend har en batterikapacitet på 15 ah, hvilket skulle give cyklen en rækkevidde på omkring 100 kilometer. Motoren yder 50 Newton-meter og tophastigheden er på 25 km/t. Cyklen har syv indvendige gear.

Nimbus e-cyklen er designet i Århus, udviklet i Gram og bliver produceret i Thisted. Selskabet oplyser, at salget af standard-cyklerne begynder, når First Edition-udgaverne er solgt.

Så sent som i forrige uge viste Nimbus en kørende prototype på den danske Nimbus el-motorcykel frem. Den færdige udgave af motorcyklen forventes at blive vist frem til næste år, hvor den også sættes i produktion.

Læs mere om Nimbus:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.