TeknologiTophistorie

Nu er Yousee klar med 2.500 Mbit-internet

Med den nye 2.500 Mbit-internetforbindelse, der tændes i dag, fordobles de fiberhastigheder, YouSee hidtil har udbudt.

Yousee åbner i dag for hanerne til absurd hurtigt internet. Lige som Telenor kan selskabets nemlig nu tilbyde bredbånd med op til 2.500 Mbit. Produktet vil give YouSee-kunder mere end dobbelt så høj hastighed på deres internetforbindelse, end det hidtil har været muligt – med en minimumshastighed på 2.300 Mbit. 

– Vi har en ambition om at kunne tilbyde de hurtigste fiberforbindelser til alle danskere, og i takt med udbredelsen af fiber, har mange flere danskere fået adgang til højere hastigheder. Med så høj hastighed er der altid plads til flere downloads, flere venner på besøg, flere LAN-parties og langt flere enheder online, siger Jacob Mortensen, direktør for Yousee.

Præcis som det er tilfældet med Telenors hurtigste bredbåndsforbindelse, leveres Yousees 2.500 Mbit over TDC Nets fibernetværk. Det betyder, at de høje hastigheder endnu er begrænset til udvalgte kunder i de større byer. Yousee fortæller, at “mere end 27.000 husstande i de største danske byer” har mulighed for at bestille 2.500 Mbit.

– Der er endnu kun et begrænset antal husstande, der har mulighed for at få 2.500 Mbit, men vi regner med løbende at kunne tilbyde det nye lynhurtige bredbåndsprodukt til endnu flere danskere. I den nærmeste fremtid vil en forbindelse på 1.000 Mbit, som rigtig mange danskere har adgang til, dog kunne opfylde langt de fleste husstandens internetbehov, siger Jacob Mortensen.

TDC Net er i gang med at forberede alle nye fiberforbindelser til også at kunne understøtte teknologien.

Prisen på Yousees nye 2.500 Mbit bredbåndsprodukt er 549 kroner om måneden. Der medfølger router og sikkerhedspakke. Vil du vide hvilke hastigheder, der er tilgængelig på din adresse, kan det tjekkes på YouSee’s hjemmeside.

Fakta om 2.500 Mbit hos Yousee

For at få den hurtigere forbindelse er det en forudsætning, at man får en ny fiberboks og en wifi-router, der understøtter minimum 2.5 gigabit. YouSee leverer dette udstyr til kunderneMinimumshastigheden er på 2.300/2.300 Mbit og op til 2.500/2.500 Mbit. Følgende skal være opfyldt for at kunne opnå minimumshastigheden:

  • Der skal være en kablet forbindelse med de medfølgende netværkskabler (eller tilsvarende type af kategori 6 netværkskabel) mellem fiberboks, wi-fi router og kundens eget udstyr.
  • Det forudsættes desuden, at kundens eget udstyr, fx en PC, der tilsluttes wifi-routeren, har et netværkskort, der understøtter 2.5 gigabit.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.