fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

Telenor tænder for 2500 Mbit-internet

Folk med hang til særdeles høj fart på internetforbindelsen kan nu få deres lyst stillet hos Telenor, der åbner op for 2500 Mbit-abonnement.

Bor du i en af landets fore største byer og har du hang til endog særdeles hurtige internetforbindelser, har du heldet med dig. Telenor har i dag lanceret et nyt MaxSpeed-internetabonnement med hastigheder på op til 2500 Mbit. Det fortæller teleselskabet i en pressemeddelelse.

Den potente forbindelse bliver i første omgang en realitet på nogle tusinde adresser i udvalgte områder i landets fire største byer, som er koblet på fibernetværket fra TDC Net, og Telenor sparer ikke på superlativerne:

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Det er internetforbindelsernes Ferrari, vi nu går ud og tilbyder. Hastigheden er især attraktiv for kunder, der for eksempel arbejder med meget komplekse grafiske filer, men den kan også friste folk, der bare gerne vil have en internetforbindelse ud over det sædvanlige, siger internetchef i Telenor, Lars Kyrø.

Månedsprisen er 599 kroner, og antallet af nye adresser, hvor abonnementet er tilgængeligt, vil løbende blive udvidet. Man kan tjekke, om man bor på en af de heldige adresser på Telenors hjemmeside.

– Indtil videre er det et udsøgt produkt for de få. Men langt de fleste vil stadigvæk have stor glæde af vores MaxSpeed-fiberforbindelse med 1000 Mbit, som vi nu kan tilbyde på omkring 2,5 millioner adresser landet over, siger Lars Kyrø.

Telenor tilbyder det nye 2500 Mbit-abonnement med selskabets WiFi 6-router, som med sine 8×8 antenner har gode betingelser for at nå ud i hjemmets fjerneste afkroge. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button