fbpx

 

 

 

 

Gaming

Nu har Microsoft tændt for xCloud

Microsoft har åbnet sin gamingtjeneste xCloud for beta-brugere i USA, England og Korea.

Der er i den grad gang i gamingtjenesterne dette efterår. Apple har lanceret Apple Arcade, Google lancerer sin Google Stadia i løbet af november – og nu er Microsoft begyndt at invitere Xbox-brugere fra England, USA og Korea indenfor i xCloud, for at beta-teste systemet. Brugerne kan i første omgang dog udelukkende streame titlerne Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinct og Sea of Thieves.

– Det er blevet tid til at prøve Projekt xCloud af med en række gamere, enheder, netværksmiljøer og scenarier i den virkelige verden, skriver Kareem Choudhry, der er chef for Microsofts cloud-gaming.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Interesserede har kunnet skrive sig i kø i den sidste måned, men nu er Microsoft altså begyndt at lukke folk indenfor. I første omgang gives der adgang til brugere der kan opfylde følgende krav: En Android-telefon med Android 6.0 eller nyere med Bluetooth 4.0 understøttelse, en Microsoft-konto og en Xbox-controller med Bluetooth.

LÆS OGSÅ: 5 ting der er værd at vide om Microsofts Project xCloud

Microsoft har indgået partnerskaber med teleselskaber i de tre testlande for at optimere xCloud til mobile netværk. I England er det Vodafone, i USA T-Mobile og i Korea er det selskabet SK Telecom.

– Mobilnetværk er en vigtig del af den globale forbindelse i dag, så vi vil arbejde hårdt for at sikre, at spillere får en stor oplevelse, og Project xCloud er optimeret til det bredeste udvalg af netværkskonfigurationer, forklarer Choudhry.

Det vides endnu ikke hvornår xClous slår dørene op for et bredt publikum – eller hvornår tjenesten dukker op herhjemme.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button