Fremtidens Hjem

Ny Nest Mini skal erstatte Chromecast Audio

Google arbejder på en ny Home Mini med navnet Nest Mini og indbygget vægmontering, bedre lyd og – vigtigst – en ekstern lydudgang

Google har planer om at opgradere den efterhånden to år gamle Google Home Mini med en ny ’Nest Mini’ hævder 9to5Google. Den nye udgave vil ikke alene have bedre lyd, den vil også have indbygget vægmontering – og så vil den være udrustet med en 3,5 mm lydudgang, så man kan tilslutte eksterne enheder. Dermed bliver den reelt set en erstatning for Chromecast Audio-enheden, der blev lagt i graven i starten af året.

Ifølge websitet vil der ikke blive lavet voldsomt om på designet; Nest Mini bliver muligvis en smule større, men vil stadig ligne en burgerbolle. Bedre højttalerenheder skal dog give enheden bedre lyd, bedre bas og højere volumen. Google tager angiveligt også konsekvensen af, at tredjepartsproducenter har haft stor succes med vægophæng til Home Mini og bygger en form for vægophæng ind i enheden.

Men det mest interessante aspekt er, at Google angiveligt vil forsyne Nest Mini med et 3,5 mm jackstik. Det kan nemlig betyde, at Nest Mini vil kunne tilsluttes ”dumme” ældre hifi-systemer og højttalere – og dermed give dem mulighed for at komme på multirumssystemet. En funktionalitet som Google ellers aflivede sammen med Chromecast Audio-enheden i starten af året.

Kilden hævder også, at højttaleren vil være udrustet med nærhedssensorer, der vil vise den aktuelle volumen, når man nærmer sig enheden.

Google forventes af afholde et event senere på efteråret, hvor de vil præsentere både Google Pixel 4 mobiltelefonen, Nest Mini (hvis det bliver navnet) og muligvis andre nye produkter. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.