ElbilerTophistorie

Billig VW-elbil vises frem i næste uge

I et tweet afslører Volkswagen, at ID.2 vises frem under et arrangement "for folket" allerede på onsdag.

Det kan næsten ikke siges mere direkte; den længe ventede lille elbil, Volkswagen ID.2, vises frem på onsdag i næste uge. Det kommer til at ske under et event med titlen “Volkswagen for folket” – og iNPUT er til stede, så hvis det ikke er rent blændværk, så har vi billeder og video fra seancen.

I et tweet skriver Volkswagen “what makes a Volkswagen? More 2 come 4 you”. Teksten føles af en kort video, der slutter med en nedtælling, der ender på 2.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det vil næppe være produktionsmodellen, vi får at se, men derimod en ny konceptmodel. Tyskerne har tidligere vist ID. Life frem som et koncept på Volkswagen ID.2, men den var ledelsen så utilfreds med, at designeren blev fyret. Afløseren er Andreas Mindt, der er hentet hos Bentley.

Har han allerede en prototype klar, har han arbejdet hurtigt. Han startede officielt hos Volkswagen for lidt over en måned siden.

En rigtig folkevogn …

Volkswagen ID.2’eren gættes på at være VW’s “200.000-kroners-elbil”. En rigtig folkevogn, der skal gøre elbilen mere udbredt. Noget som ID.3 ikke formåede trods tyskernes håb.

Da ID.Life blev præsenteret, sagde VW-CEO Ralf Brandstätter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Konceptbilen ID.Life er vores idé om næste-generations bymobilitet: lille, bæredygtig, sympatisk og fuldt digitaliseret. Vi har lovet at realisere denne elektriske bil i prissegmentet 20.000-25.000 euro, og vi vil levere i 2025. På den måde sænker Volkswagen yderligere adgangsbarrieren for CO2-neutral mobilitet, hvilket gør det overkommeligt for endnu flere mennesker. 

Læs også: Her er den nye Volkswagen ID.3.

Tidligere er der også kommet koncepttegninger med mikro-modeller fra Skoda og Seat. Modeller der, sandsynligvis, skal bygges på den samme tilpassede MEB-platform som Volkswagen ID.2. Det begynder at ligne en elektrisk kopi af trillinge-konceptet (Up, Citigo og Mii), der blev vanvittigt populært blandt danskerne for ti år siden.

iNPUT er som sagt til stede ved Volkswagen for folket-arrangementet på onsdag. Følg os på de sociale medier (Facebook, Twitter eller Instagram), hvis du vil have besked, når der kommer nyt fra aftenen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Vores video fra præsentation af 2023-udgaven af ID.3.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.