fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Volkswagen ID.4 afsløret – her er den elektriske SUV

Her er tyskernes konkurrent til Tesla Model Y. Billeder af den kommende SUV Volkswagen ID.4 er sluppet løs på nettet.

Så er der billeder af Volkswagen ID.4 – tyskernes kommende Tesla Model Y-konkurrent. Tidligere har vi kun set billeder af prototyper og camouflerede udgaver, men her er altså the real deal, lækket via VW Fan Forum, der som navnet antyder er et forum for VW-entusiater.

Det er såmænd ikke fordi ID.4’eren er voldsomt revolutionerende; den er, lidt forenklet, en SUV-udgave af ID.3’eren, der køres ud til kunderne i september måned. Den er højere og lidt mere ”hård” end ID.3, men under skallen er det stort set samme bil – og naturligvis baseret på VW’s MEB-platform.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er desværre ikke nogen billeder af interiøret, men der til gengæld rigeligt med billeder af bilen fra alle vinkler. Tryk for billedet nedenfor, for at se en større udgave. Følger du linket ovenfor kan du også se en sort/grå variant.

Volkswagen ID.4

Med ID.4 træder Volkswagen ind i hård konkurrence. Ikke alene mod Tesla Model Y, men også mod Ford Mustang Mach-E. Der går rygter om, at VW vil lancere to varianter, ID.4 X og ID.4 Cross, hvor Cross-modellen er en anelse mindre, men stadig har samme aksel-afstand som ID.4 X.

Begge modeller kan rumme fem passagerer og er udrustet med en elektrisk motor på 204 hestekræfter. Rækkevidden er ikke officiel i henhold til WLTP-målingerne, men ifølge den ældre og mere taknemmelige NEDC-test er rækkevidden på omkring 500 kilometer.

Præcis hvornår Volkswagen ID.4 ruller ud mod forhandlerne vides ikke, men der gættes på starten af 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button