×
Gadgets

Alt vi ved om Samsung Galaxy Z Flip

Tysk medie har fået fat i alt, hvad der er værd at vide om Samsung Galaxy Z Flip – anden generation af foldbare telefoner fra Samsung.

På invitationen til det kommende Samsung Unpacked-event var et klæde med to buler; den ene forventes at være Galaxy S20, mens den anden bule med stor sandsynlighed er Samsung Galaxy Z Flip – anden generation af foldbare telefoner fra koreanerne og meget anderledes end den problemfyldte Galaxy Fold. Den nye Z Flip bliver efter alt at dømme en klap-telefon i samme stil som Motorola Razr, der kommer i butikkerne om et par uger.

Foldbar skærm af glas

Det mest interessante ved telefonen er naturligvis skærmen – eller rettere; om Samsung har løst de problemer, der tvang dem til at tilbagekalde Galaxy Fold. Den havde en skærm af plastik, men Z Flip rygtes at have en skærm af glas i stedet. Rygtesmeden Ice Universe skrev i december på Twitter, at Z Flip have en ultratynd glasskærm, der giver færre folder. Han bakkes op af Max Weinbach, der også har lækket en del om S20’erne på det seneste.

Ifølge Weinbach vil skærmen være af glas, men vil være dækket af et tyndt lag plastik, som tager imod, så selve skærmen ikke bliver ridset.

Samtidig går der rygter om, at Samsung har indgået et partnerskab med den tyske glasfabrikant Schott, der i adskillige år har leveret ultratyndt glas til forskellige partnere.

Galaxy Z Flip vil, naturligvis, have to skærme. Ud over den store 6,7 tommer -skærm, vil der være en mindre 1,06 tommer skærm på ydersiden, der skal vise hurtig info om beskeder, opkald, m.m.

Med hensyn til resten af specifikationerne, er der ikke meget at gætte på. Tyske WinFuture har angiveligt fået fingrene i de komplette specifikationer. De kan yderligere fortælle, at prisen på Galaxy Z Flip bliver på “omkring 1.500 euro” – altså i omegnen af 11.500 kroner.

Her er oversigten fra WinFuture:

Styresystem:Android 10 med Samsung One UI 2.0
Processor:Qualcomm Snapdragon 855+
Skærme:1) 6,7″ Dynamic AMOLED Infinity-O, Full HD+ (2336 x 1080 pixel).
2) 1,06″ Super AMOLED (300 x 116 pixel) always-on.
Hovedkamera:12 megapixel, f/1,8 + 12 megapixel utravidvinkel f/2,2.
Frontkamera:10 megapixel f/2,4
Video:4K-UHD 60 fps (hovedkamera), 4K-UHD 30 fps (front)
RAM og lager:8 GB RAM, 256 GB lagerplads (UFS3.0)
Batteri:3.300 mAh, hurtigladning 15 Watt, trådløs opladning 9 Watt
Dimensioner:Sammenfoldet: 87,4 x 73,6 x 15,4 – 17,3 mm
Udklappet: 167,9 x 73,6 x 6,9 – 7,2 mm
Vægt:183 gram
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.