×
Elbiler

Audi bekræfter: E-Tron Sportback klar i 2019

Vi har tidligere fortalt om Audis plan for en ekstremt lækker elbil – men nu viser det sig, at producenten allerede har planer om at E-Tron Sportback skal på gaden allerede i 2019. Konceptbilen blev faktisk allerede vist frem tidligere i år på Shanghai Motor Show, men den kommer altså allerede i produktion næste år og er altså formentlig at finde hos din lokale Audiforhandler i 2019.

Sporty version af E-Tron

E-Tron som kommer i 2018 er en ganske lækker elbil der kan nå 100 km/t på blot 4,5 sekunder – og E-Tron Sportback vil være bygget over samme model, men blot i en endnu mere sporty udseende version der har en smule mere tilfælles med en coupé. Bilen vil have tre elektriske motorer og levere 430 hestekræfter, som dog midlertidigt kan boostes til 496 hestekræfter – skulle man få brug for lidt ekstra.

Giv iNPUT et like på Facebook og få nyheder om ny teknologi, gadgets og de fedeste el-biler

Begge de to luksuselbiler vil være udstyret med Audis egen trådløse opladningsteknologi, så man blot parkerer over en “plade”, der så oplader bilen.
Der er endnu ikke nyt om prisen på hverken E-Tron eller E-Tron Sportback. Vi gætter på, at ordet “dyr” vil være en underdrivelse.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.