TeknologiTophistorie

Gaga Radio går i luften på Apple Music

I aften er der premiere på Lady Gagas nye ugentlige radioprogram, Gaga Radio, på Apple Music. Her vil hun hylde hylde dance-genren.

“All we hear is Radio Gaga …” sang Queen i midtfirserne, men Lady Gaga har vendt den om og kaldt sit program for Gaga Radio. Programmet får premiere i aften klokken 20.00 på Apple Music og vil fremover blive sendt hver fredag, oplyses det.

Programmet skal bruges til at skamrose dance-genren, der har inspireret Lady Gaga til sit seneste album, Chromatica. Hun vil, ifølge pressematerielet “tale med de DJ’s, divaer og producere, der har inspireret hende”. Hvert afsnit vil indeholde et eksklusivt DJ-mix fra en af Gagas gæster.

– De sidste par uger har jeg prøvet at finde ud af, hvordan jeg hjemmefra kan gøre gavn i det, jeg ville kalde et enestående globalt fællesskab. Jeg ser det som godhjertet af natur, og det har en helt særlig plads i mit hjerte og i mange andre menneskers, udtrykker Gaga det.

– Så jeg har tænkt over alle de måder, jeg kan bidrage til samfundet og verden på. Jeg er vildt spændt og begejstret for programmet og for at få mulighed for at spille en masse fantastisk musik hver uge …

I det første afsnit får Gaga sig en snak med sin ven BloodPop®, som producerede Chromatica. De taler om, hvordan albummet blev til, og de udfordringer, de stødte på undervejs, herunder depression og manglende selvtillid.

Vil du lyse med, kan du tune ind på Apple Music i aften den 7. august kl. 20.00 dansk tid for at lytte med på det første afsnit af “Gaga Radio” på apple.co/_GagaRadio

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.