Konkurrence

Julekalender: Vind Epos | Sennheiser GSP 670

Få den ultimative lydoplevese under gaming med de trådløse Bluetooth-hovedtelefoner GSP 670, der er dagens præmie.

Bevægelsesfrihed, den nyeste teknologi med low latency, uovertruffen Sennheiser-lydkvalitet til gaming og en batteritid på op til 20 timer gør Epos | Sennheiser GSP 670 til det ultimative gaming headset.

Med en forsinkelse tæt på nul, som du altid kan stole på forbindelsen til din PC og Sony PlayStation® 4. Takket være den ekstra mulighed for Bluetooth®-tilslutning kan headsettet samtidig parres med kompatible enheder såsom smartphones og tablets. Besvar opkald ved et enkelt tryk på en knap, og skift automatisk tilbage til dit spil via forbindelsen med low latency, når du lægger på.

Højttalersystemet i GSP 670 trækker på mere end 70 års knowhow med teknologier, der opfylder kravene til nutidens spillyd. Resultatet er en varm, dyb bas, der hverken kompromitterer mellemtone eller diskant. Det gør det muligt for dig at høre enhver detalje, så du kan reagere endnu hurtigere. Du kan tilpasse lyden efter eget ønske med Sennheiser Gaming Suite og få den ultimative lydoplevelse ved at aktivere 7.1-kanals surroundlyd.

Med mere end 20 timers batteritid via Bluetooth og 16 timer ved brug af low latency forbindelsen, kan GSP 670 klare selv de længste gaming sessions. Og hvis batteriet alligevel er ved at løbe tør, kan du oplade, mens du spiller, så du aldrig behøver at afbryde dit spil. Brug for en kort pause? Sølle syv minutters hurtigopladning via USB giver dig hele 2 timers trådløs brugstid.

GSP 670 er udstyret med den bedste mikrofon i sin klasse. Den er udviklet af vores ingeniører og udstyret med avanceret støjreduktion, der minimerer baggrundsstøj. Den sidder på en fleksibel mikrofonarm, der kan tilpasses enhver hovedform og derved sikre, at mikrofonen opfanger alt, hvad du siger, og at det videresendes i optimal lydkvalitet. Du kan nemt afbryde mikrofonen blot ved at løfte mikrofonarmen!

Læs mere om GSP 670 hos Epos.

Vinderen er …

Magnus Kiel Sandholm, Randers

Hjerteligt tillykke!

 

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv vores Facebook-side et Like. Så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.