×
Konkurrence

Julekalender: Vind Nokia 6300 4G

[6. december] Der er ren nostalgi bag dagens låge; Du har mulighed for at vinde Nokia 6300 4G, der nok er retro udenpå, men moderne indeni.

Dagens præmie kan bringe en nostalgisk tåre frem i øjenkrogen hos de ældste af os, det er nemlig Nokia 6300 4G-telefonen, der har trukket inspiration fra den originale Nokia 6300 fra 2007 … denne udgave er dog stærkt opdateret, så den rent faktisk kan være andet en nostalgi.

Den nye 6300 4G er inspireret af den originale Nokia 6300 og byder på WhatsApp, 4G-tilslutning samt mulighederne for at blandt andet se YouTube og omdanne telefonen til et WiFi-hotspot.

Telefonen er udrustet med Qualcomm Snapdragon 210-processor, og med Google Assistant kan du styre alting med din stemme og navigere apps, tjekke vejrudsigten, ringe til dine venner eller organisere din kalender på et splitsekund. Takket være en skal af polykarbonat kan telefonen holde til både dagligdagens slag og tab.

Du kan læse mere om Nokia 6300 4G hos HMD Global, der laver Nokia-telefonerne i dag, Her finder du også svaret på dagens spørgsmål …

Vinderen er …

Michael Simonsen, Silkeborg

Hjerteligt tillykke!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv vores Facebook-side et Like. Så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.