Konkurrence

Julekalender: Vind Philips Hue Lightstrip V4 + forlænger

[14. december] Bag dagens låe er der mulighed for at vinde Philips Hue Lightstrip V4 + 1 meter forlænger. Deltag i konkurrencen her ...

I dagens kalender har du mulighed for at udvinde eller starte din intelligente belysning i hjemmet. Vi udlodder nemlig Philips Hue Lightstrip V4 + et forlængerled, så du kan få tre meter Lightstrip til at sætte farve på et hvilket som helst område i hjemmet.

Den indendørs Lightstrip er fuldstændig fleksibel og kan formes, så den passer til det område, den skal være i. Forlæng din LightStrip på større flader eller forkort din strip, så størrelsen passer til et mindre område. De overskydende stykker går ikke til spilde; med den inkluderede adapterklemme kan du sætte de afskårne stykker fast på en anden Lightstrip!

Med et samlet lysudbytte over hele dens længde, på 1600 lumen, giver Philips Hue LightStrips dig tilstrækkeligt med lys, som bådes kan bruges dekorativt og funktionelt. Philips Hue fungerer med Amazon Alexa og Google Assistant, når den parres med en kompatibel Google Nest eller Amazon Echo-enhed. Med enkle stemmekommandoer kan du betjene alle lyskilder i ét rum eller blot en enkelt lampe.

Philips Hue Lightstrip

Philips Hue Lightstrip V4 har indbygget Bluetooth-tilslutning, så du behøver ikke have Hue i forvejen. Den kan også bruges uden Hue Bridge, men der er masser at hente ved at opgradere senere. Med en Hue Bridge kan du tilføje op til 50 intelligente lyskilder og betjene dem overalt i dit hjem. Indstil rutiner for at automatisere hele din intelligente opsætning af belysning til hjemmet. Betjen din belysning, når du er ude, eller tilføj tilbehør som bevægelsessensorer og intelligente kontakter.

Du kan læse meget mere om Philips Hue Lightstrip V4 og Philips Hue Lightstrip Plus forlængeren på de to links. Her finder du også svaret på dagens spørgsmål.

Dagens vinder …

Henrik Poder, Kastrup – hjerteligt tillykke!

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.