×
Konkurrence

Julekalender: Vind Sonos Move

1. december. Bag dagens låge har du mulighed for at vinde Sonos Move højttaleren. Vi åbner en ny låge hver dag frem til juleaften.

Nu nærmer sig juleaften og det fejrer vi, traditionen tro, med en Gadget-julekalender, hvor du har mulighed for at vinde lækker elektronik hver eneste dag i december til og med juleaften. Bag dagens låge finder du den smækre, bærbare Sonos Move højttaler.

Der er et enkelt eksemplar af Sonos Move på højkant i dagens konkurence. Det eneste, du skal gøre, er at svare på det simple spørgsmål nedenfor og indtaste dine kontaktinfo (som vi udelukkende bruger til at sende præmien til vinderen). Så deltager du automatisk i lodtrækningen.

Sonos Move er en transportabel højttaler, der kobler sig sømløst på Sonos-systemet. Eller fungerer helt for sig selv. Styr den med stemmen, Sonos-appen eller Apple AirPlay 2 derhjemme, og stream via Bluetooth, når der ikke er WiFi til rådighed.

Google Assistant og Amazon Alexa er indbygget, så når du er på WiFi, kan du afspille musik, tjekke nyheder, sætte alarmer, få svar på dine spørgsmål og meget mere – uden at røre en finger. Du kan snildt tage Sonos Move med dig ud i sneen. Med sin IP56-rating kan Move klare fugt, regn, sne, støv, saltsprøjt, UV-stråler og ekstrem varme/kulde. Få op til 11 timers kontinuerlig spilletid og fyldig lyd. Du kan nemt genoplade Move på den medfølgende fod. Eller få strøm på farten med en kompatibel USB-C-oplader.

Dagens vinder er …

Niklas Helmer Larsen, Ølstykke.

Hjerteligt tillykke og god fornøjelse med højttaleren!

 

Du kan læse vores anmeldelse af Sonos Move eller besøge Sonos’ hjemmeside for at læse mere (her finder du også svaret på dagens spørgsmål …).

Vinderen trækkes dagen efter dagens konkurrence og kontaktes direkte, ligesom vinderen offentliggøres på konkurrencesiden klokken 10.00, dagen efter konkurrencen er kørt. Præmierne kan ikke ombyttes til kontakter – og modtageren er selv ansvarlig for at opgive disse til de nationale skatte- og afgiftsmyndigheder.

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv vores Facebook-side et Like. Så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.