×
Elbiler

Renault lancerer elektrisk Twingo næste år

Renault Twingo ZE er en komplet elektrisk udgave af den populære minibil og den er klar til levering næste år.

En af de mere populære Renault modeller er mikrobilen Twingo og nu kommer den også i en komplet elektrisk udgave med navnet Renault Twingo ZE (Zero Emission). Det fortæller websitet Pushevs, der har fået fingrene i en hemmelig udgivelseskalender fra den franske bilfabrikant. 

Renault har tydeligvis speedet planerne op, for oprindeligt skulle først den fjerde Twingo-generation, der er planlagt til 2022, have været elektrisk. Men ifølge kalenderen kommer den nuværende tredje generation også i en elektrisk udgave – allerede til næste år.

Med fossiludgavens pris in mente kommer Twingo ZE sandsynligvis i samme prisklasse som Volkswagen e-Up, Seat Mii Electric og Skoda Citigo-e iV – altså et pænt stykke under 200.000 kroner. Renault har allerede den elektriske Zoe Life R90 på markedet til en pris på 235.000 kroner.

Der er endnu ikke nogen tal på Renault Twingo ZE, men da den kommende 20202-model af Zoe har en rækkevidde på 360 kilometer (WLTP) og en batteripakke på 52 kWt, vil Twingo ZE med stor sandsynlighed have lidt ringere specifikationer end det.

Renault viste den seneste Zoe-model frem i juni måned.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.