Elbiler

Følg med når Henrik Fisker lancerer Fisker Ocean

I dag lanceres Fisker Ocean i Europa. Henrik Fisker lover første kig på interiøret og fuldstændig frigivelse af specifikationerne.

I dag bliver Fisker Ocean præsenteret i Europa. Det foregår på Mobile World Congress i Barcelona, men alle kan kigge med via et livestream. Henrik Fisker lover et “dybt kig” på elbilen, det første kig på interiøret og fuldstændig frigivelse af specifikationerne.

Det er ikke første gang, Henrik Fisker har præsenteret Ocean-bilen. Det gjorde han allerede i november sidste år i forbindelse med LA Auto Show. Men det er første gang den præsenteres på europæisk jord.

I sidste uge kunne Fisker fortælle, at den første prototype på produktionsmodellen var blevet bygget på Magnas klimaneutrale fabrik i Graz, Østrig. Han forventer at den egentlige produktion starter op til november.

Henrik Fisker fortæller også, at han har modtaget 31.000 forudbestillinger på Fisker Ocean. Heraf er de mindst 300 fra taxiselskabet Viggo, der allerede i oktober forrige år lagde ordren ind.

Fisker Ocean
Fisker Ocean produktions-prototypen blev bygget færdig i sidste uge.

Prisen på bilen har vi også en rigtig god ide om – han gav nemlig et hint, da bilen blev præsenteret i USA. Der kommer tre varianter af Fisker Ocean og de danske priser starter ved bare 325.000 kroner; altså i samme niveau som eksempelvis Hyundai Ioniq 5 og Kia EV6. For de penge får man Ocean Sport-varianten, der har følgende konfiguration:

  • Ocean Sport: Forhjulstrukken enkeltmotor med 275 hestekræfter og en acceleration fra 0 til 100 km/t på 7 sekunder. Batteripakken giver en rækkevidde på op til 440 kilometer.

De to andre varianter, Ultra og Extreme, er der endnu ikke kommet pris på, men måske er de klar, når Fisker går på scenen 9.30? Du kan følge med – eller gense eventet – her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.