×
ElbilerTophistorie

Teslas Cybertruck kommer til Danmark

Foreløbigt er besøget kun en del af en Europa-turné, hvor Tesla viser Cybertruck frem for europæerne. Se her hvor du kan møde bæstet.

Selvom den foreløbigt kun sælges i USA, så har Cybertruck tiltrukket sig global opmærksomhed. Måske derfor, så drager Tesla på tour med el-pickup’en til sommer.

Cybertruck findes i tre varianter, hvoraf to foreløbigt er lanceret på det amerikanske marked. En med firehjulstræk og så Cyberbeast-udgaven, der kommer med tre elmotorer.

Læs også: Tesla Model 2 er ikke død, men bliver ikke så billig som ventet

I den opsætning, så kan de knap tre tons (!) skydes afsted fra 0-100 km/t på 2,7 sekunder. Tophastigheden rammes ved 209 km/t.

Skal du trække noget på krogen, så løber du umiddelbart ikke ind i udfordringer. Den må nemlig trække 4.990 kilo. Den officielle rækkevidde er oplyst til 515 kilometer, hvilket kan udvides til 705 kilometer. Cybertruck har nemlig plads til et ekstra batteri.

Når Tesla drager på tur med Cybertruck, så bliver der samtidig mulighed for at prøvekøre Model S, Model 3, Model X og Model Y. Men altså ingen prøveture i Cybertruck selv – den er nemlig ikke godkendt til de danske veje. Man kan se fænomenet på nedenstående lokationer.

Århus den 19. til 22. juni.

Odense den 16. til 18. juni

Køge den 8. til 9. juni

Greve den 10. til 13. juni

København den 14. til 15. juni

Man kan tilmelde sig begivenhederne hos Tesla.

Se tech-YouTuber MKBHD gennemgå Cybertruck i videoen nedenfor.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.