ElbilerTophistorie

Henrik Fisker afslører antallet af bestillinger på Fisker Ocean

Henrik Fisker vil åbne europæisk afdeling i München og fortæller samtidig præcis hvor mange biler, han har fået forudbestilinger på.

I en pressemeddelelse fortæller danske Henrik Fisker, at hans europæiske hovedkvarter kommer til at ligge i München, Tyskland. Det er ikke langt fra Magna Styer-fabrikken i Østrig, hvor SUV’en Fisker Ocean skal bygges. Det er også her Jaguar i-Pace bygges. Planen er, at Fisker vil begynde leveringer af bilen i november 2022.

Mere interessant er det, at Henrik Fisker også deler informationer om, hvor mange forudbestillinger på Fisker Ocean, han har modtaget indtil videre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Per igår, den 26. oktober, er der kommet 8.871 forudbestillinger på bilen. Den seneste store samlede ordre kom, som vi skrev forleden, fra det app-baserede danske taxafirma Viggo, der har bestilt 300 eksemplarer.

Faktisk er Henrik Fisker så åben omkring interessen for bilen, at han har delt en graf der viser fremskridtene i forudbestillinger siden slutningen af 2019, altså kort tid inden han præsenterede den første prototype under CES-messen i Las Vegas.

Henrik Fisker
Klik for større.

– Den betydelige bilordre, der er aftalt med Viggo i Danmark, viser vores vækstpotentiale i Europa. München har længe været et stort globalt knudepunkt for bilindustrien. Placeringen af vores regionale hovedkvarter i Sydtyskland gør det muligt for os hurtig og effektivt at opbygge vores salgs- og distributions-aktiviteter i hele Europa, fortæller Henrik Fisker i pressemeddelelsen.

Lige gyldigt hvad man mener om den driftige Henrik Fisker må man indrømme, at interessen for hans bil er høj. Det bliver spændende at se, om han formår at levere – og om reservations-interessen kan omsættes til konkrete salg.

Fisker Ocean er, for en stor del af interiørets vedkommende, bygget af genbrugsmaterialer. Blandt andet plastik, der er fisket op af have; deraf navnet. Du kan læse meget mere om bilen her: 5 ting vi ved om Fisker Ocean.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button