Konkurrence

Julekalender: Vind Alogic 10-i-1 Super Dock

[15. december] I dag kan du vinde Alogic USB-C 10-i-1 Hub, der er blandt verdens første universelle superdocks til både Windows og Mac.

For mange kabler og for få porte i computeren? Løsningen kunne være Alogic 10-i-1 Super Dock, som er præmien i dagens kalenderkonkurrence. Docken er designet til at kunne bruges med alle USB-C kompatible computere, tablets og telefoner og giver adgang til et væld af tilslutningsmuligheder både derhjemme og på farten.

Ud over muligheden for at tilslutte to eksterne skærme, giver Alogic 10-i-1 Super Dock adgang til et komplet udvalgt af forbindelser til USB-C og USB-A tilbehør, ethernet, lydenheder og endda SD- og Micro SD-kortlæsere til overførsel af data, billeder og videoer.

Der kan endda tilsluttes en ekstern strømforsyning, så du kan oplade dine enheder med op til 100 W, når de er tilsluttet docken. De dobbelte USB-C kabler er magnetiske og kan tilsluttes eller frakobles efter behov. De er specielt designet til at passe til de dobbelte USB-C udgange (Thunderbolt 3) på en MacBook Pro / Air.

logic USB-C

Her er en oversigt over tilslutningsmulighederne:

  • 1 x USB-C 3.1 Gen 1 (5Gbps) med strøm 100W – Data + Power
  • 1 x USB-C 3.1 Gen 1 (5Gbps) – kun data
  • 2 x USB-A 3.0 (5Gbps)
  • 1 x Audio / Mikrofon TRRS, understøtter både CTIA og OMTP
  • 1 x RJ45 Ethernet 1Gbps
  • 1 x SD Card og Micro SD Card
  • 2 x HDMI 4K @ 60Hz

Du kan læse meget mere om Alogic 10-i-1 Super Dock hos forhandleren Vendora, hvor du også finder svaret på dagens spørgsmål.

 

Dagens vinder …

Jan Krogh, Randers – Hjerteligt tillykke!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.