Konkurrence

Julekalender: Vind Dyson Pure Hot+Cool

[7. december] I dag har du mulighed for at vinde Dyson Pure Hot+Cool, der ikke alene renser luften men også opvarmer eller nedkøler rummet.

Dyson er måske nok bedst kendt for sine poseløse støvsugere, men englænderne har meget andet i kataloget – deriblandt Dyson Pure Hot+Cool, der er en avanceret luftrenser, der samtidig kan opvarme eller nedkøle rummet.

Forurenede stoffer ka bygges i dit hjem. Men du kan ikke altid se dem. Faktisk kan den indendørs luftkvalitet være op til fem gange dårligere end den udendørs luftkvalitet, viser undersøgelser. Med tre intelligente sensorer, registrerer Dyson Pure Hot+Cold automatisk luftbårne partikler og gasser. Et 360 graders filtersystem kombinerer et effektivt kulfilter og et glas HEPA-filter, der samarbejder om at indfange gasser og forurenende stoffer og forhindrer, at snavset luft ryger tilbage i rummet.

Maskinens indbyggede LCD-skærm viser dig stuetemperaturen, samt hvilke gaser og partikler den har registreret. Og den kan naturligvis styres direkte fra din mobiltelefon. Her får du også løbende rapporter om temperatur og luftkvalitet.

Dyson Pure

Den har endda stemmekontrol via Amazon Alexa, så du kan indstille luftstrømmens tilstand, rotationvinkel og ønsket temperatur med stemmen.

Dyson Pure Hot+Cool kan desuden bruges både til at opvarme rummet med varm luft – eller til at køle rummet ned på varme sommerdage.

Læs mere om Dyson Pure Hot+Cool hos Dyson. Her kan du også finde svaret på dagens lidt drilske spørgsmål …

 

Dagens vinder …

Reza Ismali, Hillerød

Hjerteligt tillykke!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.