KonkurrenceTophistorie

Julekalender: Vind Qnap TS-251D

Bag dagens låge har du mulighed for at vinde det avancerede netværksdrev Qnap TS-251D, der har plads til to harddiske.

I dag trækker vi lod om netværksharddisken Qnap TS-251D, der ikke alene sørger for adgang til dit multimedie-indhold overalt, men også sikrer backup af uvurderlige billeder og videoer.

Som andre Qnap-modeller er TS-251D udrustet med både HDMI-udgang, så der kan tilsluttes en skærm, og rigeligt med USB-stik, så både mus og tastatur kan tilsluttes. Dermed kan netværksdrevet nærmest bruges som en computer. Du kan blandt andet bruge internetbrowsere, LibreOffice og en del spil, direkte fra drevet.

Bag overfladen banker en Intel Celeron 2 GHz dobbeltkerne-processor, der sørger for at afvikle alle opgaver i fin hastighed. Den kan, i samarbejde med Intel UHD grafikchippen, håndtere to samtidige 4K-streams til mobile enheder og andre afspillere – eksempelvis Chromecast eller Apple TV.

Qnap TS-251D rummer også foto-softwaren QuMagie, der ved hjælp af kunstig intelligens kan genkende ansigter, foto-situationer og steder, og samtidig kan geotagge billeder.

Qnap TS-251D

Der er plads til to harddiske i Qnap TS-251D og de kan nemt skiftes ud ved at åbne forpladsen (se billedet). Præcis hvilke diske, netværksdrevet understøtter, kan du læse om på Qnaps hjemmeside, hvor du også kan finde svaret på dagens spørgsmål.

Vinderen er …

Erik Hougaard, Holstebro

Hjerteligt tillykke!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.