Elbiler

Audi viser elektrisk off-roader

Tyske Audi lader op til næste måneds bilmesse i Frankfurt med et teaser-billede af en brutalt udseende elektrisk off-roader.

Om 18 dage slås dørene op til IAA Frankfurt Motor Show, men allerede nu drypper producenterne billeder og teasere af de biler, de har tænkt sig at vise frem på messen. Således også Audi, der her til morgen tweetede et foto af en brutalt udseende elektrisk off-roader. Ud over at bilen er en prototype ved navn Audi AI:TRAIL quattro, afslørede tyskerne ikke nogen detaljer om bilen.

”På IAA Frankfurt Motor Show 2019 viser vi en konceptstudie for en elektrisk off-roader – ment til fremtidig mobilitet. Se på alle vores konceptbiler, inklusive AICON, der blev præsenteret på sidste års IAA Frankfurt Motor Show,” skriver Audi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vedhæftet er dog et ret afslørende billede af bilen – og det ligner en svært aggressiv og meget futuristisk bil. Nu er det naturligvis værd at bemærke, at det ER en konceptbil, hvorfor chancen for at hente den hos forhandleren i sin nuværende form er lav. Audi har dog tidligere afsløret billeder af ”koncepter” der var stort set identiske med de endelige udgaver af bilerne – eksempelvis e-tron Quattro, der endte som Audi e-tron SUV (læs vores anmeldelse her).

Under Geneva Motor Show tidligere på året afslørede Audi også den elektriske Q4 e-tron SUV, der forventes at gå i produktion i slutningen af 2020. Bilen er en mindre udgave af den nuværende e-tron – dog ikke at forveksle med den billigere udgave af e-tron, som vi har skrevet om her, der ”blot” er den nuværende e-tron med en mindre batteripakke.

Back to top button