Konkurrence

Julekalender: Vind Netgear Nighthawk M1 4G LTE Mobile Router

[13. december] I dagens kalender har du mulighed for at vinde Netgear Nighthawk M1 der giver dig lynhurtigt internet overalt.

I dag har du mulighed for at vinde Netgear Nighthawk M1 4G, der har understøttelse for 1-gigabit LTE og tilslutning af op til 20 WiFi-enheder. Med aner ord: Du har lynhurtigt internet lige gyldigt hvor du drager hen.

Men Nighthawk M1 er ikke bare en mobil bredbåndsrouter til rejsen – den giver dig en konstant, lynhurtig og sikker forbindelse uanset hvor du er – på kontoret, derhjemme, i lufthavnen eller hvor som helst imellem dem.

Når du er et sted med en ubegrænset internetforbindelse, kan du let skifte fra LTE til en ekstern WiFi- eller Ethernet-forbindelse og spare på mobildataforbruget. Dine tilsluttede WiFi-enheder har stadig en sikker forbindelse til Nighthawk M1, og med Netgears gratis mobilapp er det let at ændre indstillinger, undersøge dataforbruget og afspille mediefiler.

Netgear Nighthawk M1

Nighthawk M1 kan nemlig afspille mediefiler direkte fra microSD-kort, USB eller ekstern harddisk og streame direkte til dine enheder.

Du kan læse mere om Netgear Nighthawk M1 hos Netgear, hvor du også finder svaret på dagens spørgsmål.

Dagens vinder …

Hjerteligt tillykke til: Zandra Pedersen, Skive

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.