KonkurrenceTophistorie

iNPUT julekalender 2020

Hver dag i december kan du vinde funklende nye gadgets i vores iNPUT julekalender. Her kan du deltage ...

Velkommen til årets iNPUT julekalender, hvor du kan vinde lækre gadget-gaver hver eneste dag i december frem til juleaften; hver dag er der en ny, funklende gadget bag lågen. Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. Med andre ord; Er der en gadget på lågen, kan den åbnes.

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Præmierne fra iNPUT julekalender kan ikke ombyttes til kontakter – og modtageren er selv ansvarlig for at opgive disse til de nationale skatte- og afgiftsmyndigheder.

Back to top button